Urang nyadiakeun produk kualitas luhur

PRODUK KAMI

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

Katerangan ringkes:

Superunion Group (SUGAMA) mangrupikeun perusahaan anu khusus dina produksi sareng penjualan barang-barang médis sareng alat médis, aktipitas industri médis langkung ti 20 taun.Simkuring gaduh sababaraha garis produk, kayaning gauze médis, perban, tape médis, katun, produk non-anyaman, jarum suntik, catheter jeung produk lianna. Wewengkon pabrik leuwih 8000 méter pasagi.

Ilubiung dina kagiatan paméran

WARTA TERBARU TENTANG SUGAMA

  • set infusion disposable

    Ieu mangrupakeun consumables médis umum, Saatos perlakuan aseptic, saluran antara urat jeung solusi ubar diadegkeun pikeun infusion ka jero nadi.It umumna diwangun ku dalapan bagian: jarum ka jero nadi atawa jarum suntik, jarum cap pelindung, selang infus, filter ubar cair, aliran. angger...

  • Vaseline gauze disebut ogé parafin gauze

    Metoda manufaktur gauze Vaseline nyaéta soak emulsion Vaseline langsung tur merata on gauze nu, ku kituna unggal gauze médis pinuh soaked dina Vaseline, meh baseuh dina prosés pamakéan, moal aya adhesion sekundér antara gauze jeung cair, sumawona ngancurkeun sc ...

  • Pameran Alat Médis Internasional Cina ka-85 (CMEF)

    Waktu paméran nyaéta ti 13 Oktober nepi ka 16 Oktober.The Expo comprehensively presents opat aspék "diagnosa jeung perlakuan, jaminan sosial, manajemén kasakit kronis sarta asuhan rehabilitasi" jasa kaséhatan sakabéh-buleud siklus kahirupan.Super Union Group salaku perwakilan ...

  • Jarum suntik

    Naon jarum suntik?Jarum suntik nyaéta pompa anu diwangun ku plunger ngageser anu pas dina tabung.Plunger tiasa ditarik sareng didorong ka jero tabung silinder anu tepat, atanapi tong, ngantepkeun jarum suntik ngagambar atanapi ngaluarkeun cairan atanapi gas ngalangkungan liang anu aya di tungtung tabung.Kumaha nya...

  • Alat latihan pernapasan

    Alat latihan pernapasan nyaéta alat rehabilitasi pikeun ningkatkeun kapasitas paru-paru sareng ngamajukeun rehabilitasi pernapasan sareng sirkulasi.Strukturna saderhana pisan, sareng metode pamakean ogé saderhana pisan.Hayu urang diajar kumaha ngagunakeun alat latihan pernapasan pikeun ...